Can Dostumuz Hayvanlar Projesi

Can Dostumuz Hayvanlar Projesi

15.03.2024 72

Çorlu Ortaokulu adına Hülya SÖYLEYİCİ ve öğrencileri, Makimsan Ortaokulu adına Songül Şayir, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu adına Banu Dağıstanlı Hisar Ortaokulu adına Esra Doğan'ın katıldığı Candostumuz Hayvanlar projesi Çorlu,Adana, İstanbul ve Hayrabolu'dan eş zamanlı olarak başlatıldı. Proje kapsamında ilk olarak 4 okulun öğrencileri ve öğretmenleri zoom üzerinden tanıştı. 

Zoom üzerinden yapılan buluşmada projenin genel hatları tüm proje paydaşları ile paylaşıldı. Hayvan hakları konusunda öğrenciler ve veliler bilgilendirildi. Projenin amacının hayvanlara karşı sorumluluklarımız olduğunu, onlarında birer canlı olduğunu topluma fark ettirmek olduğu tekrar vurgulandı. 

Toplantıda öğretmenler ve öğrenciler kendini tanıttı. Evcil hayvanı olan öğrenciler ayrıca evcil hayvanlarını tanıtarak duygularını paylaştı.

Toplantı bitiminde öğrencilerin bu projeye farklı illerden katılımlarının olmasının ilgilerini en çok çeken kısım olduğu dönütü alındı. Yapılan tüm etkinlikler hep birlikte yapılacağı için öğrencilerin motivasyonları arttı.

 

15-03-202415-03-202415-03-2024